Vacature circusdocent

Circus KunstCircusKunst, vacature Leave a Comment

Freelance circusdocent gezocht

Wie zijn wij: CircusKunst is specialist in het organiseren van (circus)projecten, (circus)lessen, evenementen of activiteiten waarbij de deelnemers en bezoekers sociaal en maatschappelijk worden uitgedaagd!
Wat doen wij: Wij geven circusles o.a. op scholen aan particulieren en aan groepen die open staan om met elkaar samen te werken. Tevens verzorgen wij circusactiviteiten op festivals, ‘social circus’ projecten voor bijzondere doelgroepen en teambuilding/coaching waarbij we circus doen en circus gebruiken als metafoor.
Wie zoeken wij: - Wij zijn opzoek naar een pedagogisch onderlegde circusdocent die ons kan helpen bij de structurele activiteiten die wij verrichten. Momenteel voor op verschillende basisscholen. - Je kunt zelfstandig lesgeven en je eigen lessen voorbereiden. - Jij moet in bezit zijn van een rijbewijs en beschikking hebben over eigen vervoer. - Kennis hebben van het vrijeschool onderwijs is een pre. Wie ons team komt versterken moet natuurlijk affiniteit met circus hebben én zelfstandig kunnen werken.
Wat bieden wij: - Een gezellig circusteam om in te werken. - Vaste werktijden die we in overleg bepalen, je kunt uitgaan van zo’n 1,5 dag per week. - Dit freelance contract kunnen we aangaan tot december 2021, mogelijk langer.
Image
Herken jij jezelf in het bovengenoemde en denk jij dat je zou passen in onze organisatie dan zien wij je reactie graag tegemoet. Sollicitaties kun je richten aan: Nathalie van der Linden, nathalie@circuskunst.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *