Zomercircus

Saaie zomer? Doe mee met het zomercircus!
De hele week oefenen en een mooie voorstelling geven

De zomervakantie komt er weer aan. Wederom organiseren wij voor alle kinderen het ZomerCircus! 

Ben je de eerste week van de zomervakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen met het zomercircus.
Het zomercircus vindt plaats in Oosterhout en Barendrecht.
Iedere dag oefenen we van 9.30-12.00 uur alle circuskunsten. Zo gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer. 

De docenten van het jeugdcircus staan klaar om je alle circuskunsten te leren. Op de laatste dag van het project is er een optreden.
Iedereen mag komen kijken wat de artiesten van het zomercircus geleerd hebben. Onze voorstelling is van 14.00-15.00 uur en iedereen is welkom! 

Inschrijven kan via: info@circuskunst.nl

De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Het zomercircus is een van de activiteiten van CircusKunst. In augustus 2005 is de stichting Centrum voor CircusKunst (kortweg CircusKunst) opgericht. Jeroen van der Lee en Nathalie van der Linden die toen de initiatiefnemers waren staan nog steeds aan de basis van alle circusactiviteiten. Wat toen begon met een aantal circuslessen voor kinderen is inmiddels groot uitgegroeid. De stichting geeft allang niet meer enkel circuslessen. U kunt CircusKunst ook kennen van lessen in het onderwijs, het pietenhuis, equilibre en andere activiteiten. Daarnaast ziet u CircusKunst vaak op grote evenementen. Alles voor en door Oosterhout.

Wij wensen iedereen een fijne zomer, en hopelijk tot ziens bij het zomercircus.

Inschrijven:

Een of meerdere keuzes is mogelijk.

Please wait...

Ons aanbod ⬇︎