Zomercircus

Saaie zomer? Doe mee met het zomercircus!
De hele week oefenen en een mooie voorstelling geven
LET OP: De ochtend groepen zijn al vol. Wil je toch mee doen dan kan dat nog in de middag ook als je niet in de juiste leeftijdscategorie valt.

Programma Oosterhout


Start: 9 juli
Einde: 14 juli
Optreden: 14:00 uur 14 juli

13:30 tot 16:00 uur 6 tot 6 jaar
13:30 tot 16:00 uur 9 tot 14 jaar

Locatie: Circomotion, Keiweg 119a, Oosterhout

Inschrijven voor Oosterhout kan tot 4 juli!!

Programma Barendrecht


Start: 16 juli
Einde: 21 juli
Optreden: 14:00 uur 21 juli

13:30 tot 16:00 uur 6 tot 6 jaar
13:30 tot 16:00 uur 9 tot 14 jaar

Locatie: Vrijenburglaan 61 (tegenover de basisschool)

Inschrijven voor Barendrecht kan tot 11 juli!!

De zomervakantie komt er weer aan. Wederom organiseren wij voor alle kinderen het ZomerCircus!

Ben je de eerste week van de zomervakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen met het zomercircus.

Het zomercircus vindt plaats van vindt dit jaar plaats in Oosterhout én Barendrecht.

In de ochtenden (9.30-12.00 uur) is bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke ochtend oefenen we circuskunsten. Zo gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.

We oefenen in Oosterhout in de circuswerkplaats Circomotion aan de Keiweg 119 in Oosterhout. In Barendrecht wordt er geoefend bij de Vrijenburg op het grasveld. Bij slecht weer is er een binnen locatie beschikbaar.

De docenten van het jeugdcircus staan klaar om je alle circuskunsten te leren. Op de laatste dag van het project is er een optreden.

De middagen (13.30-16.00 uur) is bedoeld voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Het programma is ongeveer gelijk aan wat we in de ochtend met de jongere kinderen gaan doen, maar dan een stapje moeilijker.

Ook de oudere kinderen kunnen meedoen met de grote show.

Iedereen mag komen kijken wat de artiesten van het zomercircus geleerd hebben. We bouwen hiervoor, met hulp van de ouders, de grote circustent op in het Slotpark en op het grasveld voor de Vrijenburg in Barendrecht. Onze voorstelling is van 14.00-15.00 uur en iedereen is welkom!

Meedoen aan het zomercircus kost 15 euro voor de hele week! Daarvoor kom je dus 5 ochtenden of middagen bij ons oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. Dat laatste is niet verplicht, je kunt ook alleen de oefen week meedoen.

Heb je zin om mee te doen dan moet je je wel inschrijven. Je kunt dit doen door ons een mail te sturen: info@circuskunst.nl.

De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Het zomercircus is een van de activiteiten van CircusKunst. In augustus 2005 is de stichting Centrum voor CircusKunst (kortweg CircusKunst) opgericht. Jeroen van der Lee en Nathalie van der Linden die toen de initiatiefnemers waren staan nog steeds aan de basis van alle circusactiviteiten. Wat toen begon met een aantal circuslessen voor kinderen is inmiddels groot uitgegroeid. De stichting geeft allang niet meer enkel circuslessen. U kunt CircusKunst ook kennen van lessen in het onderwijs, het pietenhuis, equilibre en andere activiteiten. Daarnaast ziet u CircusKunst vaak op grote evenementen. Alles voor en door Oosterhout.

Wij wensen iedereen een fijne zomer, en hopelijk tot ziens bij het zomercircus.