Circus op school bij KBS de Berkenhof

Jeroen van der LeeGeen categorie 3 Comments

Circus-op-school-kbs-de-berkenhof3

Circus-op-school-kbs-de-berkenhof1

Ook op de Berkenhof werd het circus deze week uitgenodigd. We vinden het als Oosterhouts circus erg leuk dat we dit jaar zo veel in onze eigen stad mogen werken. De school had er erg veel zin in en dat was te merken. Overal hing al versiering van de circusdag waar deze school haar week mee zou gaan afsluiten.

Van groep 1 t/m groep 8 spatte het enthousiasme eraf. Iedereen heeft de hele ochtend getraind, geoefend en ook nog eens alle onderdelen uitgeprobeerd en ik heb heel veel lachende gezichten gezien. Ook hier was er een eindshow waar maar liefst álle kinderen in meededen. Er was zelfs een jongen, die nog nooit op de loopbal had gelopen, die zonder hulp de hele pist rond liep óp de loopbal.

Wat een enthousiasme was er op deze school en vooral veel plezier.

Dank jullie wel!Circus-op-school-kbs-de-berkenhof2

Comments 3

 1. Vanaf de workshop voor ouders en leerkrachten tot en met de circusshow was alles prima geregeld. Jullie enthousiasme en de manier waarop jullie met de kinderen werken vonden we geweldig!
  Alle leerlingen mochten hun act laten zien en dat gaf alleen maar stralende gezichten en veel trotse ouders.
  Het was een fantastische afsluiting van ons jubileumjaar. Nogmaals heel erg bedankt!

 2. Post
  Author

  Dat is goed om te horen, wij vonden het ook erg leuk om te doen en komen graag weer eens terug als er weer een feest te vieren valt.

 3. Het team keek al lang uit naar deze circusdag! Voor de kinderen hebben we deze dag zo lang mogelijk geheim gehouden. En wat hadden ze er zin in! Maar ook het team was enthousiast zeker na de donderdagavond waar we alle acts geoefend hebben! Wat een plezier stralen jullie uit en brengen jullie over naar de kinderen toe! De dag zélf was super! De organisatie liep gesmeerd, alle kinderen vrolijk en zeer gemotiveerd bezig met de workshops! ‘s Middags werd er heel gedreven geoefend voor de acts en álle kinderen deden mee met de show! Ze hebben goed samengewerkt en het eindresultaat was Toppie! Complimenten voor jullie! Het was geweldig!

  Nelly van Ginneken, locatiedirecteur KBS De Berkenhof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *