CircusKunst groeit

Circus KunstCircusKunst Leave a Comment

Er is nieuw personeel bij CircusKunst Oosterhout, een circusdocent, een administratief medewerker, een projectleider en een stagiaire marketing en communicatie. We stellen ze graag aan u voor.

Rein de Kok is onze nieuwe circusdocent met een groot circus verleden. Toen Rein klein was is hij naar een vergelijkbaar jeugdcircus gegaan in Tilburg. Daarna heeft hij jarenlang gejongleerd en tientallen verschillende circus/jongleerfestivals bezocht. Na zijn MBO opleiding is hij zich weer flink bezig gaan houden met het circus. Na zijn MBO is hij naar de HBO Circus Academie in Tilburg gegaan. Hij studeerde af met een act waarin hij met hoeden jongleerde en op het slappe koord balanceerde. In 2014 richtte Rein samen met vrienden Cirque du Platzak op. Hiermee hebben ze wel honderden voorstellingen gegeven in meer dan 14 verschillende landen. Meer informatie over Rein kun je vinden op www.rein013.wixsite.com/rein-rangpang

Lilian van Eijden wordt onze nieuwe administratief medewerker. Vanaf oktober zal ze typen, uitzoeken, organiseren, ze gaat van alles doen. Als u naar CircusKunst belt zult u waarschijnlijk Lilian te spreken krijgen.

Charlotte Raats is onze nieuwe projectleider van het Pietenhuis. Zij zal de komende maanden het Pietenhuis project coördineren. Charlotte is een oude bekende, ze heeft vroeger bij ons op circusles gezeten. Deze zomer is ze afgestudeerd aan de HKU voor de opleiding Docent Beeldende Kunst.

Lieke van Dongen is onze nieuwe stagiaire marketing en communicatie. Ze zit in het tweede jaar van haar MBO opleiding Marketing Communicatie/Evenementen op De Rooi Pannen in Tilburg. De komende 3 maanden houdt zij zich voornamelijk bezig met de marketing binnen CircusKunst.

 

Neem een kijkje op de website om het hele team te bekijken. www.circuskunst.nl/team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *