CircusKunst start met nieuwe Showgroep

Circus KunstCircusKunst Leave a Comment

Na al dat slechte Corona nieuws, nu weer eens positief nieuws. 

CircusKunst gaat weer starten met een showgroep.

Deze groep gaat trainen aan een aantal acts die ze dan op verschillende plekken kunnen laten zien. Het visitekaartje van CircusKunst eigenlijk. 

De opzet is dus anders dan andere jaren. Dit jaar werken we niet toe naar 1 bepaalde show, zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasshow, maar dit jaar werken we naar acts die dan op verschillende plekken zullen worden getoond. Regelmatig krijgen wij de vraag of we ergens kunnen optreden. Met deze groep zou dit kunnen. 

Als lid van deze groep wordt er van je verwacht dat je elke week naar de training komt en dat je zoveel mogelijk shows meegaat. Het liefst allemaal. 

We trainen hiervoor elke week, 2 uur per training. De trainingen zijn ook pittig, er wordt van je verwacht dat je technisch veel vooruit gaat. 

We trainen op woensdag van 18.30-20.30 uur. Het gaat om een kleine groep (max 12 leden) geselecteerde kinderen. Je wordt hiervoor gevraagd door de docenten, maar je kunt ook jezelf aanmelden om auditie te doen voor deze groep. Instapeisen zijn in elk geval 3 ballen jongleren en kunnen rijden op een eenwieler. Daarnaast moet je lid zijn van CircusKunst en natuurlijk heel gemotiveerd zijn.   

Deze groep start met trainen vanaf 1 maart 2021. 

Kosten om deel te nemen aan deze groep zijn: € 50,- per jaar, daarnaast moet je rekening houden met extra kosten voor kleding die je nodig hebt tijdens voorstellingen. 

Er wordt ongeveer 30 keer per jaar getraind (schoolvakanties uitgesloten). 

Als je deelneemt aan deze groep dan doe je dat voor 1 jaar, je lidmaatschap kan verlengd worden na dat jaar. 

Wil jij meedoen met de showgroep? Meld je dan aan voor 15 februari 2021. Na 15 februari kun je niet meer meedoen. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:  info@circuskunst.nl

Je krijgt dan een bericht terug of en wanneer je auditie kunt doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *