CircusKunst was op Circo Circolo

Jeroen van der LeeCircusKunst, JCO Leave a Comment

Afgelopen dinsdag en woensdag was de showgroep van CircusKunst te gast op het circustheaterfestival in Liempde.

Circo Circolo is hét festival van het nieuwe circus in Nederland. De showgroep mocht op dinsdag 16 oktober de nieuwste show “Move” spelen en dat was best spannend. De show werd geregisseerd door Jochem Nooyen en uiteraard ook gemaakt door Nathalie en Jeroen kortom veel begeleiding en weer een hele nieuwe invalshoek van Jochem.
En het is die nieuwe invalshoek die zijn vruchten lijkt af te werpen. Bij de eerste show zaten er al 280 mensen in de tent en bij de 2e show zat hij zelfs bijna helemaal vol dus 400 mensen in de tent. En ze waren allemaal erg enthousiast en vol lof over de kinderen, de samenwerking, het verhaal en ook de technieken.

Kortom de show is gestart en we gaan er voor. Er zijn nog veel mogelijkheden om de show, die we nog maar 8 weken aan het oefenen zijn, verder te ontwikkelen en dat willen we dan ook heel graag en dat gaan we ook doen.

Na de show hebben de kinderen op dinsdag nog gekeken naar “Un Loop pour ‘l homme” met hun nederlandse premiere en de volgende dag konden ze nog kijken naar een groep van Grote Broer het jeugdcircus uit Nijmegen en naar de afstudeershow van vorig jaar van de Acapa studenten.
Kortom 2 dagen om nooit meer te vergeten. De fotos volgen z.s.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *