Circusschool Oosterhout

Altijd al over het dunne koord willen lopen? Op één wiel willen fietsen? Of in de doeken willen klimmen? Kom dan op circusles bij CircusKunst!

Tijdens een circusles bij Circusschool Oosterhout ga je van alles meemaken. Zo wordt er geoefend met jongleren, diaboloën, Chinese borden draaien, koorddansen, eenwielfietsen, acrobatiek en op grote ballen lopen. Natuurlijk hangen we ook in de trapeze en klimmen we in de doeken.

Kortom, we oefenen alle échte circusonderdelen!

CircusKunst biedt circuslessen voor kinderen van 6 tot 18 jaar.
De lessen worden gegeven door ervaren docenten die alle circustechnieken beheersen en dus altijd wel een nieuwe truc kunnen aanbieden.
Bij CircusKunst vinden we, naast de circustrucs, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Uiteraard is veel plezier tijdens de les ook belangrijk. Zo doen we ook vaak een spelletje tussen het serieuze oefenen door. Bij de jongere kinderen wordt vaak in spelvormen gewerkt, terwijl er bij de oudere kinderen meer aandacht is voor de circustrucs.

Aan het eind van een schooljaar maken we met de kinderen natuurlijk ook altijd een presentatie of show voor familie en vrienden. Want het is natuurlijk erg leuk om te kunnen laten zien wat je allemaal geleerd hebt bij de circuslessen!

Info

Maandag

 • Maandag gr. 1 16:30 tot 17:45 uur
  • Showgroep 18:00 tot 20:00 uur

  Dinsdag

  • Dinsdag gr. 1 16:30 tot 17:45 uur
   • Dinsdag gr. 2 18:00 tot 19:15 uur

   Woensdag

   • Jongerengroep 19:00 tot 20:15 uur

   Image
   Image
   Image
   Image