Tijdens de lockdown geven we naast Digitaal Circus ook Buitenlessen voor leden. Deze zijn iedere woensdag en vrijdag op eigen terrein van CircusKunst.

(onder voorbehoud van weersomstandigheden)

Circusschool Oosterhout

Altijd al over het dunne koord willen lopen? Op één wiel willen fietsen? Of in de doeken willen klimmen? Kom dan op circusles bij CircusKunst!

Tijdens een circusles bij Circusschool Oosterhout ga je van alles meemaken. Zo wordt er geoefend met jongleren, diaboloën, Chinese borden draaien, koorddansen, eenwielfietsen, acrobatiek en op grote ballen lopen. Natuurlijk hangen we ook in de trapeze en klimmen we in de doeken.

Kortom, we oefenen alle échte circusonderdelen!

CircusKunst biedt circuslessen voor kinderen van 6 tot 18 jaar.
De lessen worden gegeven door ervaren docenten die alle circustechnieken beheersen en dus altijd wel een nieuwe truc kunnen aanbieden.
Bij CircusKunst vinden we, naast de circustrucs, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Uiteraard is veel plezier tijdens de les ook belangrijk. Zo doen we ook vaak een spelletje tussen het serieuze oefenen door. Bij de jongere kinderen wordt vaak in spelvormen gewerkt, terwijl er bij de oudere kinderen meer aandacht is voor de circustrucs.

Aan het eind van een schooljaar maken we met de kinderen natuurlijk ook altijd een presentatie of show voor familie en vrienden. Want het is natuurlijk erg leuk om te kunnen laten zien wat je allemaal geleerd hebt bij de circuslessen!

Info

Maandag

  • Korte cursussen 16:00 tot 17:00 uur

Woensdag

  • Feestdagen showgroep 18:30 tot 20:00 uur

  • Jongleercursus 18+ (meer info)20:00 tot 21:30 uur

Vrijdag

     
  • Vrijdag 1 16:00 tot 17:00 uur

  • Vrijdag 2 17:00 tot 18:15 uur
  • Vrijdag 3 18:15 tot 19:30 uur
  • Vrijdag 4 19:30 tot 20:45 uur

Image
Image
Image
Image