Kleinste circuswinkel van Nederland in Oosterhout gevestigd

Jeroen van der LeeCircusKunst, Extra activiteiten, JCB, JCE, JCO Leave a Comment

De kleinste circuswinkel van Nederland is te vinden in Oosterhout. Hiermee heeft Oosterhout een primeur!
In de Oosterhoutse circuswerkplaats Circomotion is ruimte gemaakt voor een circuswinkel van ‘maar’ 1 vierkante meter. Toch is er van alles te vinden en er is keuze genoeg.

Wil je een nieuwe hobby starten of ben je al verslaafd aan diabolo, jongleren, eenwielfietsen enz? Dan is een bezoek aan dit winkeltje aan de Keiweg 119a zeker de moeite waard. Van jongleerballen, kegels en fakkels tot éénwielfietsen, diabolos en zelfs clownsfietsen kun je er vinden.
De lokatie van deze winkel is natuurlijk niet toevallig. De winkel bevind zich in de circuswerkplaats Circomotion, waar ook het jeugdcircus van Oosterhout gevestigd is.
Het jeugdcircus traint daar wekelijks en heeft ruim 100 leden. In Augustus start het nieuwe circusseizoen en die begint traditie getrouw met een opendag. Een bezoek aan de winkel of ons jeugdcircus is zeker de moeite waard!

Het grote voordeel van deze winkel; er is altijd wel iemand in de buurt om voor te doen hoe het moet! Met een aankoop in onze circuswinkel bent u zeker van goede kwaliteit producten en steunt u het jeugdcircus van Oosterhout.
De winkel begint met 1 vaste openingstijd op donderdag avond van 19:00 uur tot 20:00 uur maar het is altijd slim om even te bellen voor je langs komt.

Meer informatie over de winkel: www.circomotion.nl/circuswinkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *