Kundalini Yoga in circuswerkplaats Circomotion

Circus KunstCircusKunst Leave a Comment

Iedere maandag is er bij Circomotion om 20.30 uur een les Kundalini Yoga.
Kundalini Yoga is een yogavorm waarin veel beweging zit gecombineerd met ademhaling. Muziek, mantra’s, focus (ogen,mind) en mudra’s (handhoudingen) zijn belangrijke aandachtspunten.

Na iedere yogales zul je ervaren dat je in balans bent, de energie weer volop stroomt en dat je rust in je hoofd hebt. Deze yogavorm kan best uitdagend zijn. Door de soms pittige oefeningen is het zeker géén slaapuurtje. Je voelt direct de flow die zorgt voor een blij en ontspannen gevoel. Echte ontspanning door inspanning! De lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Geen ingewikkelde poses. Je kan de intensiteit van de oefeningen zelf aanpassen aan de mogelijkheden van je lichaam. Wil je meer energie of wil je juist meer rust in je hoofd? Of ben je gewoon op zoek naar leuke yogales? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De lessen worden gegeven door Saskia Gorissen. In 2008 heeft ze de docentenopleiding afgerond en is ze meteen gestart met lesgeven in Breda. Daarna volgde ze de opleiding Yoga Therapie, Kinder Yoga en Business Yoga. Ze is aangesloten bij KYN (de beroepsvereniging voor Nederlandse Kundalini Yogaleraren) als ook IKYTA (internationale vereniging). Omdat ze sinds anderhalf jaar in Oosterhout woont is ze in Oosterhout gestart met yogalessen. Saskia is getrouwd met Mark en moeder van twee pubers. Naast haar yogalessen is ze werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur en helpt ze organisaties in gezond werken (www.workingflow.nl).

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een proefles via saskia@yoga-inn.nl of kijk op de website www.yoga-inn.nl / www.yogainoosterhout.com. Heb je vragen of wil je meer info? Bel of Whatsapp gerust met Saskia op 06-24813034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *