Bij oma op bezoek!

Jeroen van der LeeBij oma op bezoek, CircusKunst, JCO Leave a Comment

De aftrap voor de voorstelling ‘Bij oma op bezoek’ is gemaakt! De eerste  repetities zitten erop. De showgroep van Circuskunst bestaat dit jaar uit 10 kinderen en jongeren. Naast dat ze hard aan het trainen zijn voor de trucs die in de voorstelling zitten, worden er tekstscènes gerepeteerd onder leiding van Mieke Bastiaansen.

De voorstelling “bij oma op bezoek” start vanuit een theatraal verhaal waarin de trucs zo logisch mogelijk verwerkt zitten.  In de voorstelling volgen we het verhaal van Sofie en haar oma. We komen er langzaam achter waarom haar oma jongleerballen onder haar tafeltje heeft liggen. En we leren Gerrie kennen, die steeds maar iets achter lijkt te houden. En Mevrouw Janssen niet te vergeten, dé hoofdverpleegster van het verpleegtehuis met de touwtjes in handen. Toch?

De voorstellingen gaan we spelen in minimaal 10 bejaarden en verzorgingstehuizen en daarvoor is de voorstelling ook zo gemaakt dat circus en ouderen samenkomen in het verhaal. De bedoeling is om een ontmoeting tussen jong en oud te creëren, ze dichter bij elkaar te brengen, en dat is ook precies wat er ook in het verhaal gebeurd. Natuurlijk wel met een heleboel circus en daardoor soms bizar en hilarisch, maar in theater kan alles. Ook 6 opa’s en oma’s die een menselijke piramide bouwen…

We hebben een enthousiaste, talentvolle  groep spelers, de ideeën voor de voorstelling zijn er (en worden nog iedere repetitie aangevuld) en de helft van het script is af. Het beloofd nu al een hele leuke, bijzondere voorstelling te worden.

Wil je meer informatie over de show ga dan naar de pagina door hier te klikken. Hier komt ook de speellijst zodra deze bekend is.

Heb je een leuke plek voor ons om de show op te voeren laat het ons dan weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *