Premiere bij oma op bezoek

Jeroen van der LeeBij oma op bezoek, CircusKunst Leave a Comment

bij oma op bezoekGisteren was de premiere van de circustheatervoorstelling “Bij oma op bezoek”. In verzorgingshuis de Buurstede 17 te Oosterhout was de eerste keer dat de 10 artiesten van CircusKunst hun voorstelling gingen opvoeren.

Er had zich een mooi aantal bewoners verzameld aan de tafels en met een lekker kopje koffie zaten ze geruime tijd voor de start van de voorstelling al verwachtingsvol klaar. Ook waren de camera’s aangezet dus iedereen die niet meer goed te been was kon op de kamer gewoon mee kijken naar de voorstelling.
En daar gingen ze het starte mooi, duidelijk en rustig met het begin van het verhaal en je merkte dat iedereen zeer aandachtig zal te luisteren de reactie’s waren goed maar zacht om niets te hoeven missen.

Al snel kwam de hoofdzuster op en toen zij eenmaal begon hoorde je in de zaal instemmende geluiden. Ook bij d zin “wie luistert er nou naar oude mopperde bejaarde’ werd er gemommeld in de zaal. En toen nummer 2 werd getrokken bij de bingo en de zuster zei dat dit van 2 beren broodjes smeren werd het lied al gouw overgenomen door het publiek.

Het spektakel bouwde zich op richting het einde en ook het applaus groeide mee, vooral toen kleindochter Sofie bij haar oma op de schouders ging staan was er een bewonderend oooooo te horen kortom iedereen zat in de voorstelling en leefde mee. Na de voorstelling zijn de spelers de zaal in gegaan om het publiek te vragen wat ze er van vonden en ook hier waren de reactie’s weer overweldigend.

De kleinkinderen die waren komen kijken, de opa’s en de oma’s, de verslaggevers van de krant, de fotograven van de krant iedereen bleef de voorstelling kijken en gaf na afloop een fijn applaus. Wat wil je nog meer voor je premiere voorstelling. Nu is de tournee begonnen, vandaag naar Oudenbosch en daarna alle verzorgingshuizen hier in Oosterhout.

We willen heel graag de volgende fondsen en de gemeente Oosterhout bedanken voor hun financiële bijdrage aan dit mooie project.

cultuurfondsvierkant gemeenteOOSTERHOUT Madurodam-kleur rcoak-logo sluyterman_logo   VSBfonds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *