Saaie zomer? Doe mee met het zomercircus van Oosterhout!

Jeroen van der LeeCircusKunst Leave a Comment

Dit jaar met een geheel nieuwe opzet, zomercircus voor iedereen!

In samenwerking met de ZomerKaravaan organiseert de circusschool van Oosterhout voor alle kinderen het ZomerCircus! 

Heb jij zin om deze zomer hele coole trucs te leren? 
Kun jij lopen op een bal? Rijden op 1 wiel, gooien met de Diabolo of hangen in de trapeze, en wil je optreden in een echte circusshow?

Kom dan meedoen met het zomercircus!

Het Zomercircus is inmiddels een bekende activiteit in Oosterhout. Elk jaar organiseert de circusschool van Oosterhout in de zomervakantie het Zomercircus. Op deze manier kunnen kinderen kennismaken met de circusschool van Oosterhout.

Dit jaar is de opzet iets anders dan andere jaren.
Van 13 tm 17 augustus kunnen kinderen dagelijks tussen 14.00-16.00 uur mee komen spelen bij de circusspeelplaats in het Slotpark. 
Niet alleen kinderen maar iedereen is welkom om tijdens deze vrije inloop de circusactiviteiten te komen proberen. Via de ZomerKaravaan (inoosterhout.nl) kun je je inschrijven. 

De opzet van deze editie van het Zomercircus is dus iets anders dan andere jaren. Het is een vrije inloop tussen 14.00 en 16.00 uur. Meedoen kost je helemaal niets en onze circusdocenten (die tevens circusartiesten zijn) staan klaar om je alle trucs te leren. Misschien kunnen ze jou nog wel verbazen met een aantal van hun eigen trucs. 

Het zomercircus is een van de activiteiten van CircusKunst. In augustus 2005 is de stichting Centrum voor CircusKunst (kortweg CircusKunst) opgericht. Jeroen van der Lee en Nathalie van der Linden die toen de initiatiefnemers waren staan nog steeds aan de basis van alle circusactiviteiten. Wat toen begon met een aantal circuslessen voor kinderen is inmiddels groot uitgegroeid. De stichting geeft allang niet meer enkel circuslessen. U kunt CircusKunst ook kennen van lessen in het onderwijs, het pietenhuis, Sinterklaas activiteiten en nog veel meer. Daarnaast ziet u CircusKunst vaak op grote evenementen. Alles voor en door Oosterhout. 

Het zomercircus wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Oosterhout. 

Wij wensen iedereen een fijne zomer, en hopelijk tot ziens bij het zomercircus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *