Start kinderyoga lessen in circuswerkplaats Circomotion

Jeroen van der LeeCircusKunst 1 Comment

Vanaf dinsdag 12 maart en woensdag 13 maart 2019.

Iedere dinsdag is er bij Circomotion van 15.00 tot 16.00 uur een kinderyoga les voor kinderen van 4-6 jaar. En van 16.00 tot 17.00 uur een kinderyoga les voor kinderen van 6-9 jaar.

Iedere woensdag is er bij Circomotion van 15.00 tot 16.00 uur een kinderyoga les voor kinderen van 4-6 jaar. En van 16.00 tot 17.00 uur een kinderyoga les voor kinderen van 9-12 jaar.

Ik ben Simone Radstake, moeder van Anne (19 jr.) en Lotte (16 jr.). Ik woon in Made en werk in Oosterhout bij KDV de Zonnekring van Vrijeschool de Strijene. 

In 2017 heb ik mijn licentiebewijs 1 gehaald voor Kindertolk met de PresentChild Methode. En als hobby mijn certificaat voor instructeur Zeemeermin Zwemmen. Op 16 december 2018 mijn certificaat van Purekinderyoga voor kinderyoga docent. 

β€œKinderen bezitten verbazingwekkende bronnen van energie en positiviteit, iets waarvan volwassenen vaak veel kunnen leren. Yoga is de ideale ontmoetingsplaats voor gezamenlijke groei en wederzijds begrip.”

Kinderyoga kan jonge kinderen een goede balans geven tussen inspanning en ontspanning. Door op een speelse manier aan yoga te doen, komen de kinderen meer in contact met zichzelf en hun lichaam. Kinderyoga bevordert: een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden, een goede weerstand, een goede werking van spieren, organen, klieren en bloedsomloop. Al spelend krijgt het kind steeds meer lichaamsbesef, zelfvertrouwen en leert gebruik te maken van al zijn zintuigen.

Tijdens mijn opleiding voor kinderyoga docent vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar. Alles kwam samen: mijn liefde voor verhalen vertellen, visualiseren, liedjes zingen, creativiteit, bewegen, rust, balans, uitdaging en plezier! 

Graag wil ik dit samen met de kinderen tijdens mijn kinderyoga lessen delen.

β€œKan ik er ook nog bij?”

β€œJa hoor, kom er maar bij!”

Aanmelden kan via: info@kinderyoga-sim-ply-one.nl

Of kijk op mijn website: www.kinderyoga-sim-ply-one.nl

Vragen kunnen via de mail, WhatsApp of bel gerust: 06-37090619 (telefonisch ben ik het best bereikbaar op donderdag en vrijdag.

Comments 1

  1. Veel succes, heel leuk, groeten Clarie en Gerard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *