Circusschool Barendrecht

Altijd al over het dunne koord willen lopen? Op één wiel willen fietsen? Of in de doeken willen klimmen? Kom dan op circusles bij CircusKunst!

Tijdens een circusles bij Circusschool Barendrecht zul je van alles meemaken. Zo wordt er geoefend met jongleren, diaboloën, Chinese borden draaien, koorddansen, eenwielfietsen, acrobatiek en op grote ballen lopen. Natuurlijk hangen we ook in de trapeze en klimmen we in de doeken. Kortom, we oefenen alle echte circusonderdelen!

CircusKunst biedt circuslessen voor kinderen van 6 tot 18 jaar. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die alle circustechnieken beheersen en dus altijd wel een nieuwe truc kunnen aanbieden. Bij CircusKunst vinden we, naast de circustrucs, persoonlijke aandacht erg belangrijk. Uiteraard is veel plezier tijdens de les ook belangrijk. Zo doen we ook vaak een spelletje tussen het serieuze oefenen door. Bij de jongere kinderen wordt vaak in spelvormen gewerkt, terwijl er bij de oudere kinderen meer aandacht is voor de circustrucs.

Aan het eind van een schooljaar maken we met de kinderen natuurlijk ook altijd een presentatie of show voor familie en vrienden. Want het is natuurlijk erg leuk om te kunnen laten zien wat je allemaal geleerd hebt bij de circuslessen!

Practische info ⬇︎

CAPTCHA
Een moment geduld aub.
Dinsdag
  • Jeugdcircus Barendrecht groep 1 16:00 tot 17:00 uur
  • Jeugdcircus Barendrecht groep 2 17:00 tot 18:15 uur
  • Jeugdcircus Barendrecht groep 3 18:30 tot 19:45 uur
Dinsdag
  • Jeugdcircus Barendrecht groep 1 €31,10 per maand
  • Jeugdcircus Barendrecht groep €32,20 per maand
  • Jeugdcircus Barendrecht groep 3€32,20 per maand

Voor 1 jaar circusles worden 9 maandelijkse termijnen afgeschreven.

In Barendrecht worden de circuslessen gegeven in de gymzaal de Zeeheld.

Gymzaal de Zeeheld
Evertsenstraat 14
2992 BG Barendrecht

tel. 0162-693103
email: info@circuskunst.nl