Circusles/ jongleercursus

Ontspanning door inspanning

Jongleren in het park tijdens de mooie dagen!

Op woensdag avond organiseert CircusKunst een jongleercursus voor volwassenen onder leiding van Jeroen van der Lee. Er wordt met een groep volwassenen iedere week anderhalf uur geoefend aan het jongleren, waarbij er iedere week nieuwe uitdagende trucs worden aangeboden. Jongleren wordt geoefend met ballen, maar ook met stuiterballen, ringen en kegels. Ook is er de mogelijkheid andere circusonderdelen te proberen, zoals ballopen, koorddansen of eenwielfietsen.

Naast dat het erg gezellig is samen te jongleren heeft jongleren ook nog een wetenschappelijk bewezen positief effect op de hersenen. Zo train je je oog-hand-coördinatie en zorgt jongleren voor rust in je hoofd. Ook blijkt jongleren te zorgen voor een toename aan dichtheid en volume van grijze massa in de hersenen. Daarnaast ontstaat er meer witte stof in de hersenen. Vooral de hersengebieden die gaan over de verwerking van de visuele informatie worden vergroot. Ook motorische vaardigheden nemen door jongleren toe. Wil je meer lezen over het effect van jongleren? Kijk dan hier! ( https://jonglerenengezondheid.wordpress.com/)

De lessen worden gegeven door Jeroen van der Lee. Met bijna 25 jaar jongleer ervaring is hij een zeer ervaren jongleerdocent. Hij maakt voor iedere les een gevarieerd aanbod. Meer over Jeroen staat op zijn website www.dutchjuggler.com

Genoeg redenen om te gaan jongleren dus! Kom dus zeker een keer kijken bij de jongleercursus!

INSCHRIJVEN >>
CAPTCHA
Een moment geduld aub.

De jongleercursus wordt gegeven op woensdag avond in Circomotion te Oosterhout. (Keiweg 119, Oosterhout)
Tijd: 20.00-21.30 uur.

Vragen? Neem contact op met Jeroen jeroen@circuskunst.nl

Kosten:
Cursus 10 lessen € 90,-
Strippenkaart 15 lessen €150,- (gebruik in 1 seizoen)


Hieronder zie je een kort fragment van de jaarlijkse vuuravond!