Bij CircusKunst werkt een team van enthousiaste mensen, hieronder stellen we ze graag aan u voor.

 • Madeleine
  Madeleine
  Circusdocent
  anemptytextlline
  Madeleine geeft les bij CircusKunst in Oosterhout. Voordat ze les ging geven heeft Madeleine ook 10 jaar op circusles gezeten bij ons. Het leukste circusonderdeel vindt ze acrobatiek. Haar hobby's zijn naar het circus en circusfestivals gaan en leuke dingen doen met haar vrienden.
 • Jeroen
  Jeroen
  Circusdocent
  Organisator
  anemptytextlline
  Jeroen is mede oprichter van CircusKunst en is ook sinds zijn 11 al aan het jongleren.
 • julot
  julot
  Hulpdocent
  anemptytextlline
  Ik ben Julot, en ben 14 jaar oud. Ik kwam bij circuskunst via een kinderfeestje dat ik zo leuk vond dat ik direct de lessen ben gaan volgen. Dat is inmiddels 5jaar geleden! Bij circuskunst ondersteun ik 2 groepen en bij de kinderfeestjes help ik ook soms mee. Ik vind dit super leuk om te doen en ook gezellig! Mijn hobby´s zijn circus en dansen.
 • Ilse van Mook
  Ilse van Mook
  Office manager
  Evenementen organisator
  anemptytextlline
  Ilse werkt sinds augustus 2019 bij CircusKunst als Office Manager/Evenementen Organisator. Grote kans dat je contact met haar zal hebben als je ons belt of mailt! Met haar achtergrond in de Kunst en kunsteducatie heeft ze veel ervaring in het opzetten en organiseren van cultureel-maatschappelijke projecten. Zo werkte zij o.a. voor Stedelijk Museum Amsterdam, Nederlands Instituut voor Mediakunst en Hamburger Kunsthalle. Als beeldend kunstenaar organiseerde zij meerdere projecten zoals het burenproject “Wie is mijn buur(t)” in Amsterdam Zeeburg.
 • Gerben
  Gerben
  Stagiaire international leisurement
  anemptytextlline
  Ik ben Gerben Groot en ik ben 27jaar Ik volg de opleiding internationaal vrijetijdsmanagement en loop hiervoor stage bij circuskunst. Mijn hobby’s zijn fitness en het bezoeken van culturele muziekfestivals.
 • Nathalie
  Nathalie
  Docent
  Organisator
  anemptytextlline
  Nathalie is een van de oprichters van CircusKunst en de drijvende kracht achter de sociale doelstellingen van CircusKunst.
 • Rein
  Rein
  Circusdocent
  anemptytextlline
  Rein geeft circusles bij CircusKunst Oosterhout. Rein heeft niet bij CircusKunst op circusles gezeten maar bij een vergelijkbaar jeugdcircus in Tilburg. Hij probeert al zijn vrije tijd aan zijn jonge gezin te besteden en hij rijdt graag in zijn oldtimer Mercedes bus.
 • Peter
  Peter
  Circustentbouwer
  anemptytextlline
  Peter is er meestal bij als de circustenten van CircusKunst worden gebouwd.
 • Sverre
  Sverre
  Circusdocent
  anemptytextlline
  Sverre heeft ongeveer 9 jaar bij CircusKunst Oosterhout op circusles gezeten. Nu zit ze niet meer op circusles en is ze circusdocent. Haar favoriete onderdelen zijn tissue en acrobatiek. Sverre haar hobby’s zijn in de keuken staan koekjes of taart bakken, met vriendinnen een gezelschapsspelletje doen en natuurlijk circus oefenen.
 • Joyce
  Joyce
  Bestuurslid
  anemptytextlline
  Joyce is moeder van een dochter van 11, die nu voor het derde jaar op circusles zit. Joyce heeft zichzelf opgegeven als kandidaat-bestuurslid, omdat ze affiniteit heeft met het culturele veld en het onderwijs. Ze is werkzaam als groepsleerkracht in het primair onderwijs en ze is ook een cultuurcoördinator op deze school. Op dit moment is ze bezig met de opleiding cultuurbegeleider, om haar kennis over cultuuronderwijs te vergroten. Naast haar werk en zorg voor haar gezin en huisdieren, vindt Joyce het leuk om te lezen, spelletjes te spelen en musea te bezoeken.
 • Emma
  Emma
  Kinderfeestjes docent, speler theatershow
  anemptytextlline
  Emma is vanaf december bij ons inzetbaar voor onder andere het verzorgen van de kinderfeestjes. Door de week werkt zij als Pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf in Waalwijk. Ivm een super samenwerking bij de pietenshow in 2017 is Emma blijven hangen bij ons. In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met Bootcamp, Dansen en Aerial Silk

Contact gegevens

Stichting Centrum voor CircusKunst
Keiweg 119a
4902 PC Oosterhout
t. 0162-693103
e. info@circuskunst.nl

Belasting nr. NL814907866
K.v.k. nr. 20121375