Teambuilding & Teamcoaching

CircusKunst werkt samen met de beste trainers en coaches.
Speciaal voor de programma’s van CircusKunst is er een samenwerking met trainer en coach Kees Overdevest.
Hieronder staat een overzicht van ons aanbod.

circuskunst-directeur

Circus Doen

Circus denken & Circus doen. Durft u met uw team naar de plek waar Persoonlijke Groei & Circus elkaar raken? Is er behoefte in uw team aan diepgang én luchtigheid? Wilt u een leuke dag of middag en mag het ook nog ergens over gaan? Dan zijn de IndePiste-programma’s mogelijk geschikt voor u en uw team. Zij die IndePiste zijn geweest zeggen: “betere samenwerking”, “nu is alles bespreekbaar”, “nieuwe afspraken en nieuwe kaders”, “we kunnen er weer tegenaan”, “erkenning en waardering”, “het swingt weer”. Is het tijd?

Circus Denken

circuskunst-jongleurHet circus kent 3 belangrijke plekken:
In de piste: Daar doe je wat je moet doen. Daar doe je waarvoor je bent ingehuurd. Daar doe je je kunstjes!
Achter de schermen: Daar ben je om te zorgen dat je collega’s de piste in kunnen. Daar sta niet jij centraal, maar je collega, je klant. Of in een andere context: je partner of kind.
Op de tribune: Daar neem je afstand. Zorg ik wel goed genoeg voor mezelf? Durf ik ook kritisch naar mezelf te kijken als ik in de piste sta? Deze vragen komen vanzelf als je op de tribune zit!
Wil je een eerste IndePiste-ervaring?

De Spiegeltent

in-de-piste-circuskunst-mindsonar_logonIn de Spiegeltent gaat het niet over wie je bent, maar over wat je doet en hoe je denkt. Wilt u op een dieper niveau inzicht hebben in elkaars manier van denken en doen binnen het team? Op zoek naar de juiste opstelling? Meer acceptatie voor de verschillen? Dan biedt de Spiegeltent een uniek programma waarbij met behulp van een handige internettool (MindSonar©) de sterke en zwakke punten in het team helder op tafel komen. In de Spiegeltent ontvangt elke deelnemer een unieke spiegel, een rapport met inzicht en uitleg over zijn of haar manier van denken binnen het team. Meer weten: www.mindsonar.info

Circusrollen

circuskunst-dompteurWie is in uw team de clown? De stalknecht? De acrobaat? Wie loopt er de hele dag ballen hoog te houden? Wie houdt alle bordjes draaiend? Hoe ligt die vuurspuwer in de groep? Zin om op een luchtige manier te kijken naar elkaars rollen met een circusbril op? Ervaar het unieke circusrollen-spel.

Uiteraard zijn al deze vormen hulpmiddelen en niet het doel. Doel is een concrete oplossing voor de behoefte die u hebt, in uw circus!

Speciale aandacht voor

 • Circus op school
  Voor scholen van 30 tot wel 800 leerlingen verzorgen wij de dag van je leven!
  Meer info >>>

 • Bedrijfsuitje
  Een actief bedrijfsjuite of genieten van een dinnershow speciaal voor u samengesteld?
  Meer info >>>

 • Kinderfeestje
  Speciaal voor kinderfeestjes heeft het Circus een super programma gemaakt.
  Meer info >>>

 • Straattheater
  Cirquarium, SnowGlobeCircus en nog vele ander shows bekijk ons aanbod nu en kies een leuke show!
  Meer info >>>