Nieuwe stagiaire!

Circus KunstCircusKunst Leave a Comment

Hoi Hoi circusartiesten,

Laat me even aan jullie voorstellen ik ben Ilja Eigenraam 18 jaar, en doe nu de opleiding evenementenorganisator bij ROC midden Nederland in Utrecht ik zit nu in de 2de. En ik kom voor het aankomende half jaar bij circuskunst stage lopen!
Ik kom uit Leusden dat ligt in de buurt van Amersfoort in Utrecht. Dat is een beetje ver weg dus ik woon nu op kamers in Oosterhout. Ik heb een papegaai als huisdier waar ik goed voor probeer te zorgen hij heet Bumba en is 10 jaar. Ook ben ik een grote circus fan en hang daarom graag in de trapeze of gooi ik een paar ballen de lucht in!
Jullie zullen me zien tijdens de lessen op school of in de avonden in zaal. Ik heb er veel zin in en hoop jullie snel te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *