Zomercircus

De zomervakantie komt er weer aan. Voor alle kinderen organiseert CircusKunst de eerste 2 weken van de vakantie het zomercircus.

Ben je de eerste of tweede week van de zomervakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen met het zomercircus.

Het zomercircus bestaat uit 2 weken circus.
De eerste week (17 tot 21 juli) is bedoeld voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Elke ochtend, van 9.30 tot 12.00 uur oefenen we circuskunsten.
Zo gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.
We oefenen in circuswerkplaats Circomotion aan de Keiweg 119 in Oosterhout.
De docenten van het jeugdcircus staan klaar om je alle circuskunsten te leren. Op vrijdag 21 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan moet je op zaterdag 29 juli weer komen oefenen en optreden.

De tweede week (24 tot 28 juli) is bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke ochtend, van 9.30 tot 12.00 uur oefenen we circuskunsten. Ook met jullie gaan we ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en nog veel meer.
We oefenen in circuswerkplaats Circomotion aan de Keiweg 119 in Oosterhout.
Ook de jonge kinderen kunnen meedoen met de grote show. Op vrijdag 28 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan moet je op zaterdag 29 juli weer komen oefenen en optreden.

Zaterdag 29 juli is de grote circusvoorstelling. Iedereen mag komen kijken wat de artiesten van het zomercircus geleerd hebben.
Meedoen aan het zomercircus kost 10 euro per week. Daarvoor kom je dus 5 ochtenden bij ons oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. Dat laatste is niet verplicht, je kunt ook alleen de oefen week meedoen.
Heb je zin om mee te doen dan moet je je wel inschrijven. Dit kan tot vrijdag 14 juli. Je kunt dit door door ons een mail te sturen: info@circuskunst.nl. Let op vol=vol.