Zomerprogramma 2024 Circusschool Oosterhout

Jeroen van der LeeCircusKunst Leave a Comment

Deze zomer zorgt de circusschool van Oosterhout voor diverse gratis activiteiten voor jong en oud. Hou jij wel van een uitdaging? En heb je zin om mee te doen met een Kei-gezellige en gratis circusactiviteit? Kom dan vooral meedoen!

Alle activiteiten zijn voor jong als oud. Dat betekent dat het hele gezin mee kan doen. 

We noemen het Sport in het Park. Bewegen is leuk, en gezond. Het is vooral fijn om samen bezig te zijn. 

Op 16 juni geven we een gratis workshop jongleren in het park. Kom samen met je vader, oom, opa (en ook de rest van de familie;) testen hoe het zit met jou oog-hand coördinatie. Een leuk cadeautje voor vaderdag! 

Iedereen is van harte welkom om (bij mooi weer) samen met ons te jongleren in het park. 

Locatie: Slotpark, bij de muziek kiosk.

Tijd: 13.30-15.00 uur

Op 23 juni staat de Circusschool op Bunta Beats in het Floraliapark. Daar kun je letterlijk met ons de hoogte in. Heb jij altijd al willen leren klimmen in circusdoeken? En wil je genieten van een mooie luchtacrobatiekshow? Kom dan vooral naar dit super vette evenement.

Op 30 juni is iedereen van harte welkom mee te doen met Hoelahoep. Gooi lekker de heupen los en werk aan je buikspieren met deze hoepel workshop. 

De workshop is voor jong en oud. 

Locatie: Slotpark bij de muziek kiosk.

Tijd: 13.30-15.00 uur

Let op: deze activiteit gaat alleen door als het niet regent.

Van 11 tm 15 augustus is het Zomercircus te vinden in het slotpark naast de speeltuin. 

Elke dag tussen 14.00-16.00 uur kun je bij ons gratis in en uitlopen en meedoen met workshops. Zo kun je leren eenwielfietsen, ballopen en koorddansen. Noteer dus vast in je agenda en neem je picknickkleed mee, het worden gezellige middagen voor het hele gezin!

Sport in het Park wordt georganiseerd door de Stichting Centrum voor CircusKunst. Zij zijn de drijvende kracht achter vele activiteiten. Naast de vele, vaak gratis activiteiten ken je Centrum voor CircusKunst natuurlijk van de Circusschool van Oosterhout. Wekelijks trainen zo’n 75 kinderen aan circusactiviteiten. Naast de vele mooie trucs ligt het accent bij de Circusschool vooral op samenwerken. Circus kun je nu eenmaal niet in je eentje. Ook leren kinderen zich motorisch te ontwikkelen, werken we aan zelfvertrouwen en bouwen we aan presentatie technieken. Allerlei belangrijke vaardigheden in het leven. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *